domingo, 1 de abril de 2007

Divendres de ST Jazz a Mutxamel (jazz amb un toc japonés)

La Casa de la Cultura va acollir el divendres un concert de jazz amb entrada lliure a càrrec del grup ST Fusió, banda innovadora de jazz-fusió que aglutina el més pur estil de jazz amb els elements de la música japonesa més tradicionals, la bossa nova, el tango i altres tendències de caràcter llatí. Aquest va ser a les 20:30 hores, encara que amb poca audiencia ya que desde la regidoria de cultura no s'ha fet la deguda publicitat, una llástima. Va ser un concert fábulos, amb una mescla explosiva entre estil japonés y el pur de la própia banda.
El components: Satomi Morimoto (veu, piano, teclats), Tomás López-Perea Cruz (contrabaix, guitarra, syamisen), José Pedro Pérez (percussió), Mariano Steimberg (bateria) i Juani Cantero (flautes), conformen este grup que es caracteritza per la mescla de diverses tendències musicals. ST Fusió, desde Canáries, es va consolidar com a grup en 2004, ha xafat diversos escenaris de la geografia espanyola, a més d'internacional, destacant els seus concerts en el país japonés. Recomanable desde Diari de Mutxamel.

1 comentario:

Anónimo dijo...

La proposta es molt bona, perque el grup es dels millors del pannorama jazzistic de Espanya, però a les 8 de la vesprada la gent compra o passetja i no ha sopat i si no t´agrada el jazz pues mes inri per no asistir-hi. La oferta del Desden de San Vicent, eixa mateixa nit, no era de tant de nivell, pero un lloc agradable, on fer-te una copa i amb bona musica, a les 11 de la nit quant tots ja han sopat e ixen a fer-se una copa i volen ambient tranquil, pues apetia molt mes que a les 8 de la vesprada a la casa de cultura.
Molt bona la idea de cultura, pero hi ha que mirar horaris, un lloc mes adecuat per al jazz i eixes coses que fan mes apetitòs un concert.