jueves, 13 de diciembre de 2007

Mutxamel a TURAL: ¿Que tenim que oferir per als turistes del nostre poble? Treballeu per favor...

Mutxamel mostrarà per segona ocasió els seus atractius turístics en la Fira de Turisme Alternatiu i Complementari Tural, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de desembre en l'Institut Firal Alacantí de 10.30 a 20.00 hores.
L'oferta gastronòmica, rutes naturals i festes seran els punts forts de l'estand, que estarà situat en el pavelló 1 del recinte. Fullets corporatius, mostres reals de la gastronomia mutxamelera i imatges de les festes serviran d'atracció de cara als visitants.

Esta assistència es troba emmarcada en de la política turística que desenvolupa el consistori, l'equip de govern del qual governat per PSOE i EU considera prioritària la participació en estos esdeveniments a fi de donar a conéixer el municipi cap a l'exterior, pero els que residim en Mutxamel, hem de fer una reflexió, ¿qué tenim per oferir als turistes? ¿Que es passetjen per la rambla els disabtes? ¿Que fajen una volteta pel riu sec? Encara es pegaran un bac y tindrem la culpa els mutxamelers. Desde Diari de Mutxamel creiem que es convenient plantjar-se una bona política per a promocionar el nostre poble, pero no val només en promocionar, sino que cal fer atractius reals, no sols fullets.


Per altra banda, En este sentit, Mutxamel acudirá també a la Fira de Turisme de la Comunitat Valenciana, que té lloc a València en el mes d'abril, així com a la Fira Internacional de Turisme, a Madrid, la pròxima assistència de la qual ja està organitzant-se des de l'àrea turística muncipal.

No hay comentarios: